Kies voor de telefoonservice van Bizziphone.com en mis geen oproep meer

Gaat weer die telefoon. Als ondernemer zit het je niet altijd mee. Wil je net even aan de slag met een complex vraagstuk of even op pad terwijl ook de rest van je medewerkers de deur al uit is, zit jij weer met de telefoon. Want je onderkent het belang van elk belletje en wilt dus nooit een oproep missen. Als je nou verstandig bent, dan kies je voor de diensten van  de telefoonservice van Bizziphone.com.

Zo weet je zeker dat de klant altijd vriendelijk en professioneel te woord wordt gestaan

In feite werkt een telefoonservice erg simpel. Niet jij, maar een medewerker van de telefoonservice neemt namens jou de telefoon op. Op die manier wordt elke oproep op professionele wijze beantwoord en dat geeft de klanten altijd een goed gevoel.  De medewerkers van de telefoonservice zijn altijd vriendelijk en zeer professioneel. Als je wilt kun je zeven dagen per week en ook buiten kantooruren op ze rekenen. Uiteraard krijg je altijd snel informatie over de inkomende telefoontjes en hoor je wie snel teruggebeld moet worden. De klant denkt dat er gecommuniceerd wordt met iemand van jouw bedrijf en dat is precies wat je wilt.  

De telefoniste voelt als een eigen personeelslid

Kies je voor een specialist als Bizziphone.com dan weet je zeker dat alles perfect geregeld wordt. Zo kunnen zij bijvoorbeeld ook de live chat en andere communicatiekanalen van jouw bedrijf overnemen  Daarbij wordt gekozen voor een zeer persoonlijke aanpak. Wat zeker een voordeel is, is dat wanneer je voor deze specialist kiest, je een vaste telefoniste krijgt, die zich inleest over jouw bedrijf en die jij eventueel van informatie kunt voorzien. Zo is de specialist in staat om zelf de eenvoudige vragen over jouw bedrijf te beantwoorden en mensen dus verder te helpen. De telefoniste wordt zo- ook gevoelsmatig-  onderdeel van jouw bedrijf.  

Je kunt de samenwerking dagelijks opzeggen

Door voor deze telefoonservice te kiezen, mis je geen oproep meer en weet je dat kanten op perfecte wijze geholpen worden.  Een ander voordeel is dat je met specifiek deze specialist niet gebonden bent aan langlopende contracten. Sterker nog, je kunt de samenwerking elke dag opzeggen. Over vrijheid gesproken! Op deze manier samenwerken met een specialist in telefoonservice geeft je een goed gevoel. Vooral het feit dat je weet dat niemand tevergeefs contact met jouw bedrijf opneemt, voelt goed. Bovendien kan elk belletje zomaar uitmonden in een grote opdracht. Zaak dus geen oproep te missen.