Congreslocatie

Congreslocatie vinden? Onemeeting inschakelen!

Een goede congreslocatie vinden valt nog niet mee. Je stelt waarschijnlijk nogal wat eisen aan een congreslocatie en daar wil je niet van afwijken. Het is dan zaak om in zee te gaan met een bedrijf dat precies weet wat jij wilt van een congreslocatie. Sterker nog, een bedrijf dat nog meer eisen stelt dan jij. Je weet dan zeker dat je de beste congreslocatie krijgt en dat zonder er zelf al te veel moeite voor te hoeven doen. Want zeg nou zelf, wie heeft er tijd en energie om een locatie te regelen als er verder ook nog zo veel voorbereid moet worden?

Het uitbesteden van het zoeken naar een congreslocatie

Dat wil niet zeggen dat je er zelf niets over te zeggen hebt. Je geeft natuurlijk van tevoren goed aan waaraan de congreslocatie (minimaal) moet voldoen. Ook geef je je budget door. De mensen van OneMeeting gaan daarmee aan de gang. Zij zorgen voor diverse opties waar je uit kunt kiezen. Zo heb je alles zelf nog in de hand, maar dan zonder dat je er heel veel moeite voor moet doen. Dat scheelt veel tijd en dus geld. Die tijd kun je dan beter besteden aan het congres an sich. Zo zorgen jullie er samen voor dat het congres een succes wordt!

Een congreslocatie vinden voor je internationale deelnemers

Organiseer je een congres waarbij je (veel) internationale deelnemers en sprekers verwacht? Dan is het wel handig als de congreslocatie in de buurt is van de luchthaven waar je deelnemers aankomen. Ook is het dan van belang dat de deelnemers de locatie gemakkelijk met het openbaar vervoer kunnen bereiken. Je kunt de starttijden van de diverse lezingen daar ook nog eens goed op aanpassen. Alle informatie met betrekking tot (vlieg) verkeer is online te vinden. Je kunt er dan voor zorgen dat de deelnemers ruimschoots de tijd hebben om de locatie te bereiken.

Een congreslocatie vinden met mogelijkheid tot overnachten

Wanneer je een congres organiseert met veel internationale deelnemers of deelnemers uit het hele land, dan is het wel zo fijn als er op de locatie ook overnacht kan worden. Je kunt dat aangeven wanneer je Onemeeting op zoek laat gaan naar een congreslocatie. Ook het diner en het ontbijt kunnen dan alvast geregeld worden. Natuurlijk is er op de dag van het congres ook ruimschoots voldoende koffie, thee en (fris) drank beschikbaar. Net als een lunch en tussendoortjes.